|
Filmar.si Filmska baza znanja
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
lacyko Deklica za vse

Pridružen/-a: Ned Jun 2007 7:09 Prispevkov: 213 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pet Feb 26, 2010 6:18 pm Naslov sporočila: Celovečrni film Poslednji frajer |
|
|
http://www.primozlazar.com/
Na moji spletni strani si lahko ogledate trailer za celovčerni film Poslednji frajer. Dobrodošli komentarji.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TheFreemanist 4. asistent

Pridružen/-a: Pon Jul 2007 9:42 Prispevkov: 300 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Feb 27, 2010 2:19 pm Naslov sporočila: Re: Celovečrni film Poslednji frajer |
|
|
| lacyko je napisal/a: | http://www.primozlazar.com/
Na moji spletni strani si lahko ogledate trailer za celovčerni film Poslednji frajer. Dobrodošli komentarji.
Lp |
Lepo narejen pa vse, ampak stvar zgleda noro dolgocajtno. Če je že trailer dolgocajten to ni ravno dobra stvar...
Nevem, mogoče sem to sam jst..
Bomo vidl kakšen bo končan izdelek |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
simon7426 Deklica za vse

Pridružen/-a: Sre Avg 2008 12:04 Prispevkov: 163 Kraj: Beltinci
|
Objavljeno: Sob Feb 27, 2010 10:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Zvok(govor) bo malo problem.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko 4. asistent

Pridružen/-a: Čet Jan 2006 13:35 Prispevkov: 301 Kraj: Koper!
|
Objavljeno: Ned Feb 28, 2010 12:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
meni je kr fanj, pač lubezen pa lajf pa te fore...dramatične, ko vedno vžgejo.
Ja, ton pri pogovorih bi moral malo dvignit, ker se res slabo sliši.
Kaj pa tisti napis "Kmalu v kinu", a ga boste po kinih predvajali, al je mišljen bolj za lokalno sceno, kjer je kak manjši kino, kjer bo prikazan?
Go Primož, go!
Pa sporoči kdaj in kje bo premiera... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lacyko Deklica za vse

Pridružen/-a: Ned Jun 2007 7:09 Prispevkov: 213 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Ned Feb 28, 2010 3:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hello
Ja film mam zdele še v montaži .. ga še dodelavam, zvok moram tudi še malo dodelati hvala za opomin **
Drugače pa ja, imam namen s filmom priti čim višje ... upam na Kolosej. To pa bomo videli ko bo film čisto končan .. Upam na uspešno Distribucijo =))
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko 4. asistent

Pridružen/-a: Čet Jan 2006 13:35 Prispevkov: 301 Kraj: Koper!
|
Objavljeno: Ned Feb 28, 2010 3:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Nočem bit negativec, ampak naj te ne demoralizira, če se s kolosejem ne boš uspel zmenit. Vsekakor pa ti želim veliko uspehov s filmom. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DiCaver Mojster za sendviče

Pridružen/-a: Pet Mar 2009 11:21 Prispevkov: 59 Kraj: Stražišče; Slovenija
|
Objavljeno: Ned Feb 28, 2010 6:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo dolg trailer oz. kot je že bilo omenjeno, mogoče nima najboljših elementov, da bi te potegnil notri ... in kot so rekli in kot si sam že rekel - malo zvok peša, ampak če je še v obdelavi ne dvomim, da ne bo tak kot je treba
Zgodba stara, a še vedno dobra opevana, če jo znaš povedati na nov/drugačen način.
Drugače pa iz tistih nekaj kadrov, kolikor smo jih videli: zelo vredu svetloba in kvaliteta slike, dobro postavljene scene in všeč so mi različni koti snemanja ... le tako naprej
LP, Marko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|