Filmar.si Seznam forumov Filmar.si
Filmska baza znanja

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Najem studia

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Filmar.si Seznam forumov -> Produkcija
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
KripL
Deklica za vse

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 16:00
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 13, 2009 9:24 am    Naslov sporočila: Najem studia Odgovori s citatom

Vem da mate izkušnje s tem... Zanima me kako je kej s tem v Ljubljani in okolici... Studio v smislu prostora (nevem recimo na uč 60-80 m2) k ma po možnosti še kšne luči že notr al pa kej... skratka za snemanje na platnu, greenu in podobno, da se da sceno nardit....

Tko da bi prosu če napišete kšne kontakte, linke, cene, karkoli k bi pomagal... hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
dbwalker
4. asistent

Pridružen/-a: Tor Maj 2006 23:02
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 13, 2009 12:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pokliči na Arkadeno..

So v Trzinu, imajo vse od naštetega.. pa tudi za normalno ceno se lahko zmeniš..

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pakkocam
Moderator

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 18:30

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 17, 2009 9:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dbwalker je napisal/a:
Pokliči na Arkadeno..

So v Trzinu, imajo vse od naštetega.. pa tudi za normalno ceno se lahko zmeniš..

LP

Sem jaz tut že klical na Arkadeno, pa je blo za nekomercialen projekt cena studia 1.500 EUR na dan. Brez luči, scene in ljudi. Pa me je kar malo minilo vse skupaj.

Možno, da bi zdaj dali kaj ceneje (kao recesija pa to), sploh pa v tistem šotoru, ki ga imajo, najbrž ne more biti drago, glede na to da Sosedov ne snemajo več tam.

Lahko pa tut na VPK-ju vprašaš za mali studio.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
_tan_
Ljubitelj TV limonad

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 11:16

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 11:26 am    Naslov sporočila: Studio v LJ Odgovori s citatom

Zdravo,

jaz imama kontakt od enega studia v Lj za 500 Eur na dan, cena ne vključuje luči (žal).

Ce koga zanima: 041 609 101 - Sebastian
Nazaj na vrh
kofetar
Vajenec

Pridružen/-a: Pon Jul 2006 13:27

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 1:56 pm    Naslov sporočila: Re: Najem studia Odgovori s citatom

KripL je napisal/a:
Vem da mate izkušnje s tem... Zanima me kako je kej s tem v Ljubljani in okolici... Studio v smislu prostora (nevem recimo na uč 60-80 m2) k ma po možnosti še kšne luči že notr al pa kej... skratka za snemanje na platnu, greenu in podobno, da se da sceno nardit....

Tko da bi prosu če napišete kšne kontakte, linke, cene, karkoli k bi pomagal... hvala

Poklici na 051 200 925 -Nika, pa se zmeni. Imajo vse od kamer do placa carunalnikov in luco.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Filmar.si Seznam forumov -> Produkcija Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu