|
Filmar.si Filmska baza znanja
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
KripL Deklica za vse
Pridružen/-a: Sre Jan 2006 16:00 Prispevkov: 129 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Apr 13, 2009 9:24 am Naslov sporočila: Najem studia |
|
|
Vem da mate izkušnje s tem... Zanima me kako je kej s tem v Ljubljani in okolici... Studio v smislu prostora (nevem recimo na uč 60-80 m2) k ma po možnosti še kšne luči že notr al pa kej... skratka za snemanje na platnu, greenu in podobno, da se da sceno nardit....
Tko da bi prosu če napišete kšne kontakte, linke, cene, karkoli k bi pomagal... hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dbwalker 4. asistent

Pridružen/-a: Tor Maj 2006 23:02 Prispevkov: 303 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Apr 13, 2009 12:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pokliči na Arkadeno..
So v Trzinu, imajo vse od naštetega.. pa tudi za normalno ceno se lahko zmeniš..
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pakkocam Moderator

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 18:30 Prispevkov: 565 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 17, 2009 9:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
| dbwalker je napisal/a: | Pokliči na Arkadeno..
So v Trzinu, imajo vse od naštetega.. pa tudi za normalno ceno se lahko zmeniš..
LP |
Sem jaz tut že klical na Arkadeno, pa je blo za nekomercialen projekt cena studia 1.500 EUR na dan. Brez luči, scene in ljudi. Pa me je kar malo minilo vse skupaj.
Možno, da bi zdaj dali kaj ceneje (kao recesija pa to), sploh pa v tistem šotoru, ki ga imajo, najbrž ne more biti drago, glede na to da Sosedov ne snemajo več tam.
Lahko pa tut na VPK-ju vprašaš za mali studio. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
_tan_ Ljubitelj TV limonad
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 11:16 Prispevkov: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 26, 2010 11:26 am Naslov sporočila: Studio v LJ |
|
|
Zdravo,
jaz imama kontakt od enega studia v Lj za 500 Eur na dan, cena ne vključuje luči (žal).
Ce koga zanima: 041 609 101 - Sebastian |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kofetar Vajenec

Pridružen/-a: Pon Jul 2006 13:27 Prispevkov: 93
|
Objavljeno: Tor Jan 26, 2010 1:56 pm Naslov sporočila: Re: Najem studia |
|
|
| KripL je napisal/a: | Vem da mate izkušnje s tem... Zanima me kako je kej s tem v Ljubljani in okolici... Studio v smislu prostora (nevem recimo na uč 60-80 m2) k ma po možnosti še kšne luči že notr al pa kej... skratka za snemanje na platnu, greenu in podobno, da se da sceno nardit....
Tko da bi prosu če napišete kšne kontakte, linke, cene, karkoli k bi pomagal... hvala |
Poklici na 051 200 925 -Nika, pa se zmeni. Imajo vse od kamer do placa carunalnikov in luco. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|